Så här efter ögonlaserbehandlingen

Så har jag inte haft några större problem, är lite jobbigt när det blåser ute eller man är och handlar och det är AC i affären. Blir lite jobbigt för ögat men det har inte ens gått en vecka sedan operationen så det kan vara därför. Känner inte att jag behöver ta några ögondroppar för torra ögon. Men självklart så tar jag de obligatoriska Tobrasone dropparna som jag fick när jag gjorde ögonlaserbehandlingen.
Och självklart så har jag även fått perfekt syn :) Så nu kan jag se på långt håll igen och det känns helt fantastiskt att kunna se ordentligt igen.

Nu när jag slutat med dom första tobresone dropparna så märker jag att jag är lite torr i ögonen och tar gärna dropparna tidigt på morgnarna för att hjälpa ögonen bli av med allt "grus".
Kommer att uppdatera denna information när det gått lite längre tid och det har hänt någonting med antingen min syn eller de små biverkningar jag har (jobbigt när det blåser).

Den ögonlaseroperation jag tog var FS-Lasik (Femtosecond)

Kommentera

Kommentaren:

Kommentarer

Mer information om Dagarna efter ögonlaserbehandlingen
Tjenare, jag tror att vi träffades på operationen (Markus heter jag), mina upplevelser stämmer nästan exakt med dina. Torrheten upplever jag som den enda biverkningen hittills, inte så mycket \"grus\" i ögonen för mig men glorian kring starkt ljus sitter fortfarande i. Jag jobbar i en rätt så dammig miljö så jag tror att det förstärker torrheten. När det blåser märker jag inte så mycket, i alla fall inte som när man hade linser :-). Jag har dock inte gjort någon veckokontroll utan den andra för mig är tre veckor efter operationen, lite skumt faktiskt. Hoppas allt bli bra om några veckor och jag ser fram emot fler av dina uppdateringar :-).
Inlagt i databasen 05/08/10 10:39:25