Innan ögonlaseroperationen

Som sagt så hade jag min ögonlaserbehandling den 28'e april 2010 och det var några dagar mellan operationen och då jag beställt tiden så det var några dagar då man gick och klurade på det. Men kom fram till att eftter någon dag så behövde jag inte täkna så mycket mer på mitt beslut utan det var bara att invänta den 28'e och hoppas på att allting skulle gå bra och att jag skulle få perfekt syn.
Fanns några saker man inte fick göra dagarna innan operationen. Tex skulle man inte ha linser, man skulle inte ha parfym på sig samma dag som operationen, skulle inte komma dit på tom mage om man behövde lugnande medel för att klara av operationen.
Men annars var det mest invänta den stora dagen och även ta ledigt från jobbet. Ville gärna vara ledig samma dag så jag hann med lite saker hemma. Tex ville jag gärna städa och se till att hela lägenheten var dammfri, kändes som att det var bäst för mina nyopererade ögon och även att dagen efter så var det återbesök. Eftersom jag pendlar till jobb så tog jag även ledigt dagen efter. Inte för att det egentligen behövdes men det var rätt så skönt att ha ledigt även den dagen.Den ögonlaseroperation jag tog var FS-Lasik (Femtosecond)

Kommentera

Kommentaren:

Kommentarer