3 månaders återbesök - FS-Lasik

För ett par veckor sedan så vart jag på 3 månaders återbesök efter min FS-Lasik ögonlaserbehandling.
Och allting gick bra, dom hittade inga torra delar av ögat eller att jag såg dåligt. Utan jag såg fortfarande perfekt.

Hur känner jag mig då ?
Jag märker knappt av att jag har haft en FS-Lasik ögonbehandling. Det enda som jag kan tänka mig att jag känner är faktiskt att jag blir torr i ögonen. Behöver ögondroppar 1-2 gånger om dagen. Tar dom oftast på kvällen bara för att, men på morgonen så behöver jag verkligen ögondropparna.
Och framförallt när man sitter i flygplan eller i rum som har AC igång. Även om man kör bil så känns det fortfarande rätt så torrt i ögonen.
Skulle jag göra om det - Självklart jag skulle göra om det om jag vetat att det blivit så här bra. Det här är kalas. Jag är helt Fri från Glasögon och linser. Och att inte behöva ha glasögon när man kör bil eller att ha linser på sig när man kör bil är helt kalasbra. Kan knappast bli bättre. Tror även att ögontorrheten kommer att gå bort inom någon månad. Då slipper jag ha ögondroppar dagligen.

Det har varit en upplevelse att testa på FS-Lasik operation.Kommentera

Kommentaren:

Kommentarer

Mer information om FS-Lasik 3 månaders återbesök
Du får gärna skriva om vad som har hänt nu efter mycket längre tid..
Inlagt i databasen 11/25/11 01:22:30